Specializim 1- Vjeçar

Implantologjia e Avancuar

Je stomatolog/e dhe dëshiron të specializohesh në një fushë kaq të rëndësishme si Implantologjia e Avancuar?
Atëherë ky specializim është i duhuri për ty. 

Specializimi fillon në datën 24 Qershor.

3 doc 1000x400

Specializimi fillon në datën 24 Qershor.

Modifikimi i Kockës

Modifikimi i Indeve të Buta

Vendosja e Implanteve Dentare

Protetika mbi Implante

Për kë është i përshatshëm specializimi “Implantologjia e Avancuar”?

Ky specializim është i përshtatshëm për të gjithë stomatologët të cilët dëshirojnë të thellojnë njohuritë e tyre në fushën e implantologjisë.
Nën kujdesin dhe mbikqyrjen e Prof. Asoc. Dr. Luan Mavriqi, Prof. Antonio Scarano dhe Prof. Tonino Traini, ju do të fitoni njohuritë e duhura dhe do të jeni të aftë t’i aplikoni këto njohuri dhe teknika të reja tek pacientët tuaj.

Specializimi fillon në datën 24 Qershor.

Specializimi fillon në datën 24 Qershor.

all-on-4-650x532
kafka-650x532